Ingrid:

De oudste van het gezin. Al 25 jaar getrouwd met Andre Zuurbier. We hebben 3 kinderen Jolinda, Bart en Mark.  Al ruim 35 jaar werkzaam in onze bloemenwinkel ik heb al vele trends voorbij zien gaan en het leuke hiervan is dat trends zich vaak herhalen telkens op een andere manier  mijn favoriete bloemwerken  zijn rouw- en veldboeketten op kleur. Ook de financiële kant van ons bedrijf is mijn taak.

 

Marina:  

De 3e uit het gezin Spaansen. Getrouwd met Raimon Smits Schouten. 3 kinderen Amber, Boris, Tatum. Trotse bezit van diploma Erkend Bloemsierkunstenaar, daardoor  altijd een oplossing voor bijzondere ideeën. Diverse malen in Israel geweest voor het bloemenvak. Mijn bloemenwens is nog meer tijd kunnen maken voor experimenteel bloemwerk.

Gradannie:

Ons oranje monster en ik zijn onafscheidelijk. Uren vertoeven wij met elkaar. Wij gaan alle emoties tegemoet en alle fases van het leven komen wij tegen. Van het bezorgen van een geboorte boeket van het  verzorgen van prachtige rouwstukken. Waar ik ook heel blij van wordt is mijn gezin, nu 10 jaar getrouwd met Christian Dekker en samen genieten we van onze kids Lian (9) en William (5)

Ruda: 

Gespecialiseerd in prachtig seizoensboeketten en bloemstukken.                                         

Mirjam:

Als klein meisje was ik altijd al met bloemen uit de tuin in de weer.  Ik houd eigenlijk van (bijna) alle bloemen. Bloemen in alle soorten en maten, zo is mijn schikstijl ook; Van alles wat, hoe bonter hoe beter! Hoog en laag met een veldachtig tintje door mooie grassen en (bloesem-) takken toe te voegen. Ik maak graag mooie grote veldboeketten, maar rouwwerk is ook een van mijn favorieten klussen. 

 

Lois:

De jongste bloemiste van het team van de Meiden, Sinds 2 jaar ben ik in het bezit van mijn diploma 'Bloem & Design', hierna nog de opleiding ' Vakspecialist Natuur & Vormgeving' gevolgd en met succes afgerond. Het mooiste vind ik om de wens van mijn klant te vertalen in een mooi boeket of gepersonaliseerd rouwwerk. Het werken met alle kleuren en verschillende materialen vind ik prachtig om te doen, wilde veldboeketten zijn dan ook mijn favoriete boeketten!